Вдалі старти під час шкільних канікул!

З 25 по 29 березня 2015 року в м. Цюрупинськ Херсонської області відбувся особистий чемпіонат України зі спортивного орієнтування (бігом, IV ранг) та чемпіонат серед позашкільних навчальних закладів.

Чотири дні на різних дистанціях (подовженій, довгій, скороченій та короткій) змагалися близько 400 спортсменів з різних регіонів України з десятьох областей – вихованців гуртків та секцій позашкільних закладів (всього – 31 заклад) в умовах надскладної місцевості – піщаних терас Олешківських аренних пісків та рельєфу дюнного характеру, висотою до 15 метрів.
Перемогу  здобули найталановитіші та найсильніші, в т.ч.вихованці ДДЮЦМС: Довгань Данило (група Ч14), він став призером у заданому напрямку в усі дні змагань, посівши 2, 2 і 3 місце. Стабільність виявила і його сестра Довгань Анна (група Ж12), посівши 1,3 і 1 місце. Таран Вікторія (група Ж16) протрималася в призерах на довгій та скороченій дистанціях, посівши 3 та 2 місця. На скороченій дистанції зміг виявити свою високу майстерність Журавльов Микита (група Ч16).
Вихованці ДДЮЦМС не вперше перемагають у змаганнях такого високого рангу. Прикладом для наслідування традиції – перемагати для них є Рудакова Олена Миколаївна (МС), їх тренер, яка разом з ними бере участь у змаганнях і перемагає.